Bed & Breakfast De Gooische Stede
22 september, 2019

De B&B

De ligging:

De Gooische Stede ligt in het centrum van Hilversum.  Alle voorzieningen, winkels, restaurants, theater, bioscopen, musea, zijn te voet bereikbaar. Het station is ongeveer 15 minuten lopen. Er gaat echter ook een directe bus van/naar het station. De bushalte ligt op 3 minuten lopen van de B&B.
De Omgeving van Hilversum is ook meer dan de moeite waard. Wie de rust zoekt, kan heerlijk wandelen of fietsen over de hei of door de bossen die Hilversum omzoomen. Ook het water (Loosdrechtse plassen) is per auto of op fiets prima te bereiken.
Hilversum heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam, Utrecht of Amersfoort. Daardoor bent u binnen het half uur in deze drie plaatsen met een eigen sfeer en een uitgebreid aanbod aan voorzieningen.

B& B de Gooische Stede bestaat uit een zelfstandig appartement, bestaande uit een hal, zit/slaapkamer (voor 2 personen) en een badkamer (douche, wastafel en toilet.) Via openslaande deuren komt u op een terrasje met veel privacy. Op de eerste verdieping is een tweede zit/slaapkamer (voor 1 volwassene of 2 kinderen), met eigen tv-aansluiting. 

De Gooische Stede beschikt vanzelfsprekend over televisie- en internetaansluiting, een(kleine) ijskast en een magnetron. Roken is in het appartement niet toegestaan. Ook huisdieren zijn, vanwege allergieën gasten, niet toegestaan.

Het ontbijt

U kunt voor 7.50 Euro p/p als extra ontbijt bestellen. Wij serveren dat op iedere gewenste tijd uit of zetten het klaar in de hal, zodat we u niet hoeven storen. Thee en koffie kunt u zelf (onbeperkt en kosteloos) maken in uw appartement.

Aankomst en vertrek

Op doordeweekse dagen bent u welkom vanaf 17.30 uur (vanwege het feit dat we beiden werken). Als één van ons vrij is, is een aankomst vanaf 16.00 uur (in overleg) mogelijk. In de weekeinden bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom.

De uitchecktijd is om 11.00 uur. U heeft daardoor ruimschoots de tijd om op uw gemak te ontbijten. En wij hebben dan de tijd om het appartement voor de volgende gasten gereed te maken.

U krijgt bij aankomst een eigen sleutel van het appartement. Bij vertrek kunt u deze afgeven. Als wij niet thuis zijn, kunt u de sleutel in het appartement achterlaten en de deur achter u dichttrekken.

Parkeren

B&B De Gooische Stede heeft de beschikking over een eigen oprit voor één auto. Maar er is ook voldoende parkeergelegenheid in de straat. Parkeren in de Van Lenneplaan is kosteloos.