Over ‘De Gooische Stede’

De B&B

B& B de Gooische Stede bestaat uit een zelfstandig appartement met eigen ingang, bestaande uit een hal, zit/slaapkamer (voor 2 personen) en een badkamer (douche, wastafel en toilet). Via openslaande deuren komt u op een terrasje met veel privacy. Op de eerste verdieping is een tweede zit/slaapkamer (voor 1 volwassene of 2 kinderen (tot 12 jr)), met eigen tv-aansluiting.

De Gooische Stede beschikt vanzelfsprekend over televisie- en internetaansluiting, een (kleine) ijskast en een magnetron. Roken is in het appartement niet toegestaan. Ook huisdieren zijn, vanwege allergieën van gasten, niet toegestaan.

Op verzoek serveren wij een uitgebreid ontbijt. U kunt dit bij uw reservering voor € 7.50 p.p. als extra bestellen. Wij serveren dat op iedere gewenste tijd uit of zetten het klaar in de hal, zodat we u niet hoeven storen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw ontbijt zelf te regelen. Servies en bestek zijn aanwezig. Thee en koffie kunt u zelf (onbeperkt en kosteloos) maken in uw appartement.

Op doordeweekse dagen bent u welkom vanaf 17.30 uur (vanwege het feit dat we beiden werken). Als één van ons vrij is, is een aankomst vanaf 16.00 uur (in overleg) mogelijk. In de weekeinden bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom.

De uitchecktijd is om 11.00 uur. U heeft daardoor ruimschoots de tijd om op uw gemak te ontbijten. En wij hebben dan de tijd om het appartement voor de volgende gasten gereed te maken.

U krijgt bij aankomst een eigen sleutel van het appartement. Bij vertrek kunt u deze afgeven. Als wij niet thuis zijn, kunt u de sleutel in het appartement achterlaten en de deur achter u dichttrekken.

B&B De Gooische Stede heeft de beschikking over een eigen oprit voor één auto. Maar er is ook voldoende parkeergelegenheid in de straat. 

LET OP: Vanaf 1 april 2020 geldt betaald parkeren in de Van Lenneplaan van maandag – vrijdag tussen 09.00 – 18.00 uur.  Buiten deze tijden en in het weekeinde is parkeren gratis in de Van Lenneplaan.